Aksu'ya Yeni Lise: 24 Derslikli Okul İnşaatı Hızla İlerliyor

Giresun İl Özel İdaresi, Aksu bölgesine modern bir eğitim yuvası kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Giresun İl Özel İdaresi, Aksu bölgesine modern bir eğitim yuvası kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 24 derslikten oluşacak lise binasının inşaatı hızla devam ediyor. KDV hariç 65 milyon TL maliyetle hayata geçirilen projenin, şu an itibarıyla yüzde 61 oranında tamamlandığı açıklandı.

Yetkililer, inşaat sürecinin planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini ve okulun kısa süre içinde hizmete açılmasının hedeflendiğini belirtti. Modern altyapı ve donanımıyla bölgeye önemli bir katkı sağlayacak olan okul, Aksu’daki eğitim standartlarını yükseltmeyi amaçlıyor.

Proje tamamlandığında, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin faydalanabileceği geniş ve modern bir eğitim ortamı sunulacak. Giresun İl Özel İdaresi yetkilileri, bölgedeki eğitim ihtiyaçlarını karşılamak adına yatırımların süreceğini ifade etti.

Aksu 24 derslikli lise binası, tamamlandığında bölge halkı için büyük bir eğitim fırsatı sunacak ve genç nesillerin geleceğine önemli bir katkı sağlayacak.