"Basınımız, Giresun'umuza önemli bir hizmet vermekte"
AK Parti Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Milletvekili Elmas, mesajında şu ifadeleri kullandı;
"Haberin, bilginin ve bilgi dolaşımının büyük önem kazandığı günümüzde, kitle iletişim araçlarının başında gelen görsel, işitsel ve yazılı basınımız, internet haberciliği ile birlikte her türlü teknolojik gelişmeden faydalanarak yayınlarını başarıyla sürdürmekte.
Demokrasinin doğal bir sonucu olarak, hoşgörü çerçevesinde, günün yirmi dört saatini özverili bir biçimde çalışarak, birbirinden farklı birçok fikir ve düşüncenin özgürce dile getirilmesine, tartışma ve eleştiri ortamı oluşturulmasına, toplumun iç ve dış olaylar konusunda en kısa zamanda doğru ve gerçekçi bir şekilde bilgilendirilmesine ve kamuoyu oluşturulmasına vasıta olan Gazeteci ve Basın Mensupları, bir anlamda toplumumuzun sesi oluyor.
Tarafsız, güvenilir, özgür habercilik anlayışı ile üstlendiği bu görevi sorumlulukla yerine getiren basınımız, bu görev bilinciyle Giresun'umuza da önemli bir hizmet vermekte.
Ayrıca, Filistin ve Gazze'de, İsrail'in gerçekleştirdiği katliam ve işgalleri tüm dünyaya duyurarak, insanlığın sesi ve vicdanı olma görevini üstlenen ve bu uğurda hayatını kaybeden yüzlerce basın çalışanını büyük bir saygı ve minnetle yad ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Değerli Basın Mensubu ve Gazeteci arkadaşlarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."