Belediye Başkanı Köse'nin öncülüğündeki heyet Almanya' daydı

Belediye Başkanı Fuat Köse ve beraberindeki heyet, Giresun'un turizm potansiyelini artırmak ve iş birlikteliklerini güçlendirmek amacıyla Almanya' nın Stuttgart kentine ziyaret gerçekleştirdi.  


Heyet "1.Giresun Avrupa Turizm Tanıtma Buluşmaları" proğramı  kapsamında Stuttgart Başkonsolosu Makbule Koçak Kaçar ile bir araya geldi. 
Heyette, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Özer Pazarlı, Giresun Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdem Kılavuz, Giresun Esnaf Odaları Birliği Başkanvekili Ercan Ayhan, TÜRES Giresun Başkanı Şevket Alaeddinoğlu, GİRTAB İl Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu ve GİTÜDER Başkanı Serdar Kırömeroğlu yer aldı.  
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Köse, "Giresun’umuzun turizmini güçlü iş birlikleri ile geliştirmek için değerli arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kıymetli Başkonsolosumuza ilgi, alaka ve ev sahipliği için çok teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.