DENEYAP teknoloji atölyeleri revaçta

Geleceğin mühendislerini, teknoloji girişimcilerini ve teknoloji liderlerini yetiştirmek amacıyla eğitimlerin verildiği DENEYAP Teknoloji Atölyelerine  öğrenci seçme süreci Giresun'da başladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün ile birlikte Giresun DENEYAP Teknoloji Atölyesini ziyaret ederek çalışmaları gözlemleme fırsatı buldu. 7 Şubat - 25 Mart 2024 tarihleri arasındaki başvuru dönemini takiben, üç aşamadan oluşan Deneyap Teknoloji Atölyelerinin öğrenci seçme sürecinin ilk aşaması olan ve Matematik, Fen, Algoritma ve Genel Kültür alanlarından toplam 40 soruluk E-Sınav'da aday öğrencilerimiz, ikinci adımı olan Çevrimiçi Eğitim ve Görev Tamamlama aşamasına kalmak için çaba harcadı. Bu aşamada da başarılı olacak adaylar davet edilecekleri Uygulama Sınavını da başarıyla tamamlamaları halinde, DENEYAP Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanacaklar.
İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ergün, Giresun DENEYAP Teknoloji Atölyesi yetkililerinden öğrenci seçme süreci ve şimdiye kadar yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler alırken, E-Sınava girecek öğrencilere de  başarı dileklerinde bulundular.