Karahasanoğlu, Altunsu'da!

İçinde bulunduğumuz 2022-2023 sezonunda Giresun 'da Süper Amatör Lige çıkmayı hedefleyen, bu nedenle hem futbolcu kadrosunda ve hem de teknik heyette önemli takviyeler yapan Altunsu, son olarak deneyimli teknik adam Mehmet Karahasanoğlu ile anlaşma yaparak, sezon sonuna kadar çalışma kararı aldı.

Sarı-Lacivertli kulüpte teknik heyette yer alacak olan Karahasanoğlu, antrenör Güven Karaman ile birlikte görev yapacak. Bilindiği gibi, Altunsu; transferin son gününde kadrosuna kaleci Ahmet Türkmendağ, defans oyuncuları Muhammet ve Samet ile orta saha oyuncusu Ahmet Hasan Karabıçak’ı katmıştı.

Geride kalan sezonda Tireboluspor’da görev alan ve Mavi-Beyazlı ekibin şampiyonluğunda pay sahibi olan Karahasanoğlu’nun, Altunsu’da da başarılı olacağına inandıklarını söyleyen 2. Başkan Mustafa Yaşlıoğlu, bu sezon mutlu sona ulaşma yolunda ara transferde önemli hamleler yaptıklarını belirterek, “Bizim için, o sene; bu sene. O yüzden kadromuza önemli takviyeler yaptık ve teknik heyetimizi de güçlendirdik. Kadromuza aldığımız yeni futbolcuların yanı sıra, Tirebolu’nun yetiştirdiği deneyimli teknik adamlardan Mehmet Karahasanoğlu ile de anlaşma yaptık. Kendisi sezon sonuna kadar antrenörümüz Güven Karaman ile birlikte çalışacak ve bu arada Tirebolulu Kaleci Antrenörü İsmail Mustafa İşler’de teknik heyete yardımcı olacak. Bizim hedefimiz, oluşturduğumuz güçlü kadroyla mutlu sona ulaşmak ve yeni sezonda Süper Amatör Ligde yer almaktır. Bunu da başarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde ifadeler kullandı.