Kaya Çak, Tirebolu'yu çok üzdü!

Tirebolu Yeniköy Mahallesi esnaflarından Kaya Çak (54), 3 ay kadar önce yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti ve ailesiyle sevenlerini yasa boğdu.

Tirebolu’nun sevilen esnaflarından Kaya Çak’ın zamansız kaybı, sevenlerini derinden üzdü.

Tirebolu’nun Yeniköy Mahallesi sakinlerinden merhum şoför Kayhan Çak’ın oğlu olan Kaya Çak, ilçede esnaflık yapıyordu. İlçede efendiliği ve dürüstlüğü ile tanınan bir esnaf olan evli ve 2 çocuk babası Kaya Çak, kısa bir süre önce beynindeki kötü huylu tümör nedeniyle rahatsızlanmış ve tedavi altına alınmıştı. Giresun’da yatmakta olduğu hastanede ameliyata alınan ve yoğun bakımda kaldığı süre içinde gördüğü terapi sırasında kaptığı enfeksiyonla daha da ağırlaşan talihsiz esnaf Kaya Çak, 3 Nisan gecesi yaşama veda etti. Zamansız ölümüyle Tirebolu’yu üzen Kaya Çak için 4 Nisan Salı günü hazin bir uğurlama töreni düzenlendi. Naaşı Yeniköy Mahallesi’ndeki evinden saat 11.30’da yapılan helallik töreninden sonra aynı mahalledeki caminin avlusuna getirilen sevilen esnaf Kaya Çak’ın cenazesine çok kalabalık bir cemaat katıldı.

İlçede uzun süreden beri esnaflık yapan ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda eden Kaya Çak, evli ve 2 çocuk babası olup, Emriye Çak’ın sevgili eşi, Kayhan ve Beste’nin biricik babalarıydı. Mehmet Çak’ın da kardeşi olan Kaya Çak, 4 Nisan Salı günü Yeniköy Camii’nde Öğle Namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Yeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Merhum kardeşimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.   Muhribe ÖKSÜZ