Makina mühendisleri iftarda buluştu

Giresun Makina Mühendisleri Odası'nda görevi genç arkadaşlarına devreden Başkan Muammer Usta ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeği düzenledi.

Giresun Makina Mühendisleri Odası'nda görevi genç arkadaşlarına devreden Başkan Muammer Usta ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeği düzenledi.
Katılımın çok yüksek olduğu yemekte duygu yüklü bir konuşma yapan Muammer Usta," Değerli arkadaşlarım, sizlerle bu vesileyle bir kez daha bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım Alper Tunga Karaman, Fatih Karavelioğlu, Hasan Yılmaz ve Selçuk Atıksoy ile uzun yıllar onurla, gururla görev yaptık. Camiamıza hizmet ettik.
Bu akşam, hem iftar yemeği düzenleyelim, hem de birlik ve beraberliğimizi perçinleyelim istedik.
Biz yönetim kurulu olarak artık görevi gençlerimize bırakma zamanının geldiğini düşündük ve önlerini açmayı bir görev bildik.
Bu doğrultuda yaptığımız genel kurulda Alper Tunga Karaman başkanlık, Fatih Karavelioğlu, Mehmet Cihan Çobanoğlu, Hasan Onur Tan ve Mehmet Özdemir, yönetim kurulu üyeliklerine getirildiler. Arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.
Bu arada değerli abim İbrahim Kara ' ya ayrı bir parantez açmak isterim. Onunla geçmişte uzun yıllar birlikte görev yaptık. Bize hep öncülük yaptı, yol gösterici oldu. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Yine, Şerafettin Vurgun arkadaşımız, öncesinde ve belediyede görevini yaparken hep yanımızda oldu.Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
Usta, sözlerini "Bu akşam aramızda Trabzon Makina Mühendisleri Odası Başkanımız Ufuk Bulut, Rize Oda Başkanımız Orhan Başdemirci ve Artvin Oda Başkanımız Şener Kaya ile bazı yöneticilerimiz de var. Bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz." diyerek tamamladı.
İftar yemeğine bir çok meslek gurubundan iş insanları, akademisyenler ve bazı STK yöneticileri de katıldı.
Çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı, plaket töreni ve çiçek sunumu ile sona erdi