MHP'de çalışmalar sürüyor
MHP İl Teşkilatı, saha çalışmalarında istişare ve ziyaretlere devam ediyor.
Giresun'un Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, halkla buluşarak saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu liderliğindeki parti heyeti, il genelindeki çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.
Son bir ay içinde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleri haricindeki ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaretler gerçekleştirildi. Bu ziyaretler sırasında, bürokrasi, resmi kurumlar, sivil toplum örgütleri ve esnafın görüşleri alınarak, halkın talepleri dikkate alındı.
Dün gerçekleştirilen saha çalışmaları kapsamında MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet, önce KOSGEB Madeni Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti. Burada KOSGEB Müdürü Yasin Sefer ile bir araya gelen MHP heyeti, işbirliği olanakları ve destek konularında istişarelerde bulundu.
Ardından, heyet Madeni Sanatkarlar Odası'nı ziyaret ederek oda başkanı Ufuk Levent ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Burada oda çalışmaları hakkında bilgi alan MHP heyeti, sektöre dair çözüm önerilerini değerlendirdi.
Son olarak, MHP İl Başkanı Karaosmanoğlu ve ekibi, meyve ve sebze hali esnafını ziyaret ederek sorunları dinledi ve halin yetersizliğine dikkat çekti. Başkan Karaosmanoğlu, yeni bir meyve-sebze hali yapılması gerekliliğine vurgu yaparak, bu konuda her türlü desteği vereceklerini belirtti.
MHP İl Teşkilatı, saha çalışmalarıyla vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak, yerel ihtiyaçları ve beklentileri daha yakından tanıma amacını sürdürüyor.