Vali'den anlamlı ziyaretler

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Ramazan Bayramında Huzurevi sakinleri, Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Şehit ve Gazi ailelerini ziyaret etti.
İlk olarak Giresun Huzurevini ziyaret eden Vali Serdengeçti, burada kalan yaşlıların bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Vali Serdengeçti, büyüklerimizin hal ve hatırlarını sorarak “Bu güzel günde milli ve manevi hafızamız olan saygıdeğer büyüklerimizle ve devlet şefkatine emanet edilen çocuklarımızla bir araya geldik. Eski bayramları da aratmayacak şekilde keyifli vakit geçirdik. Rabbim ömürlerini bereketlendirsin, sıhhat ve afiyet ihsan eylesin” temennisinde bulundu.
Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini de ziyaret eden Vali Serdengeçti, şehit aileleri ve gazilerle bayramlaşarak “Onlar istiklâlimizin hamisi, onlar istikbâlimizin nişanesi... Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubemizle bayramlaştık. Şartlar ne olursa olsun, hiç düşünmeden 'vatan sağ olsun' diyen kahramanlarımızdan Allah razı olsun” paylaşımında bulundu. Her fırsatta şehit aileleriyle ve gazilerle bir araya gelen Vali Serdengeçti ve eşi Belkıs Edige Serdengeçti, bayramın da şehit ve gazi aileleri de yalnız bırakmadı.
Vali Serdengeçti, Şehit Polis Memuru Orhan Turan’ın Giresun Merkez Çıtlakkale Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek şehidin kıymetli emanetlerinin bayramını kutladı. Şehitlerin geride bıraktığı emanetlerine sahip çıkarak, onlara devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösteren Vali Serdengeçti, Turan ailesine tekrardan sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunarak tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.