Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun partisi tarafından yeniden aday gösterilmesi ile ilgili yapılan toplantıdaki sözleri nedeniyle AKP Milletvekilleri Ali Temür ve Nazım Elmas’a tepki gösterdi.
Bektaş açıklamasında “AKP milletvekili Sn. Temür’e milletin vekili olmak için yemin ettiğini hatırlatmak isteriz. Tarım ve Orman Bakanlığı’nca yapılacak İçme Suyu Projesinin Şenlikoğlu’nun belediye başkanlığını kaybetmesi halinde iptal edileceğini ima etmek, bu şehre ihanetin itirafıdır. Sahili belediyenin elinden alıp 10 yıl karanlıkta bıraktığınız gibi şimdi de zaten doğru düzgün su veremediğiniz şehri susuz bırakmakla mı tehdit ediyorsunuz?” ifadelerini kullandı.
Bektaş ayrıca, Giresun Belediyesi’ni yeniden kazanmalarını Gazze’nin kazanması olarak nitelendiren Elmas’a da tepki göstererek “Görüyoruz ki, 2019’da İstanbul’daki ‘Sisi mi Binali mi’ şeklindeki hamaset siyaseti 2024 seçimlerinde Giresun’a taşınmış. Sayın milletvekiline sormak istiyoruz. 5 yıldır belediye elinizdeydi de Gazze huzur mu buldu? Filistinli çocukların üzerlerine bombalar yağarken gemiciklerinizin İsrail’e sürdürdüğü ticari seferler deşifre olmadı mı? Herkes biliyor ki, bu şehir 31 Mart günü adayımız Fuat Köse ile bu kirli hamaset siyasetine son verecektir” şeklinde konuştu.
Siyaset
Yayınlanma: 10 Ocak 2024 - 11:28
Güncelleme: 10 Ocak 2024 - 11:37
CHP'den AK Parti Milletvekilllerine tepki
CHP Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, AK Parti Giresun Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür'ü hedef aldı. “HAMASET DEĞİL SOKAK KAZANACAK ” dedi.
Siyaset
10 Ocak 2024 - 11:28
Güncelleme: 10 Ocak 2024 - 11:37
İlginizi Çekebilir





