Dereli Kaymakamı Mustafa Gövercin ve Dereli Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Hanifi Çevik, resmi ziyaretler kapsamında beldeye gelerek ilgili belediyeyi ziyaret etti.
MAKAMDA RESMİ KABUL VE ZİYARET HEDİYESİBelediye binasında gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Gövercin ve Başsavcı Çevik, belediye başkanı tarafından makamında ağırlandı.
Ziyarette, beldeye dair güncel konular, yürütülen projeler ve kamu hizmetlerinin etkinliği üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Belediye Başkanı, ziyaretin anısına ve bölgenin doğal güzelliklerinin simgesi olarak Kaymakam Mustafa Gövercin’e özel bir Kulakkaya manzaralı çerçeve hediye etti.
Bu jest, bölgenin kültürel ve doğal değerlerine verilen önemi bir kez daha gösterdi.
BEKTAŞ YAYLASI'NDA VATANDAŞLARLA BULUŞMAResmi temasların ardından heyet, bölge halkıyla doğrudan iletişim kurmak amacıyla ünlü Bektaş Yaylası’na geçti.
Yaylada vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Gövercin ve Başsavcı Çevik, halkın talep ve şikayetlerini bizzat dinleyerek sorunların çözümüne yönelik notlar aldı.
Bu buluşmada, yayla turizmi, altyapı ihtiyaçları ve bölgenin genel güvenlik durumu gibi konular başta olmak üzere, vatandaşların gündemindeki önemli meseleler detaylıca ele alındı.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, “Bizleri makamlarında ziyaret eden Sayın Kaymakamımıza ve Sayın Başsavcımıza teşekkür ederiz. Bu tür üst düzey ziyaretler, kamu kurumları arasındaki işbirliğini güçlendirmekte ve vatandaşlarımızın sorunlarının hızla çözülmesine zemin hazırlamaktadır” ifadelerine yer verildi. Haber Merkezi
Gündem
Yayınlanma: 18 Kasım 2025 - 14:30
Dereli Kaymakamı ve Cumhuriyet Başsavcısı'ndan Belediye Ziyareti ve Yayla İncelemesi
Dereli ilçesinin önemli isimleri, bölgedeki çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşlarla bir araya gelmek üzere beldeyi ziyaret etti.
Gündem
18 Kasım 2025 - 14:30
