Etkinlik programının ilk buluşmasında, Saliha Kılıç'ın sunduğu "Bir İnsan Hakları Sorunu: Cinsiyete Dayalı Ayrımcılık" konulu atölye çalışması gerçekleştirildi.
Değerli katılımcıların yoğun ilgisiyle gerçekleşen çalışma, verimli ve farkındalık dolu bir başlangıç oldu.
16 gün sürecek olan kampanyanın temel amacının; kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik politikaları güçlendirmek, toplumsal bilinci artırmak ve insan haklarına saygıyı teşvik etmek olduğu açıklandı.
Bu süreçte, birbirinden değerli konukların önemli konular üzerine katılımcılara bilgi ve farkındalık kazandıracak sunumlar yapması bekleniyor.
Kaynak: Giresun Belediyesi Haber Merkezi
Gündem
Yayınlanma: 26 Kasım 2025 - 13:30
Giresun Belediyesi'nden "Kadına Yönelik Şiddete Karşı" Etkinlik
25 Kasım - 10 Aralık tarihleri arasındaki "Dünya Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında, Türkiye'de ve diğer ülkelerde olduğu gibi Giresun’da da 16 günlük süreçte çeşitli farkındalık çalışmaları, bilgilendirme toplantıları ve toplumsal duyarlılığı artırmaya yönelik etkinlikler düzenlenecek.
Gündem
26 Kasım 2025 - 13:30
