Giresun’un Bulancak ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı.
Programa Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, eşi Çiğdem Tuncer, Piraziz Kaymakamı Burak Öz, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Özdemir de katıldı.
Kaymakam Tuncer, özel bireylerin hayatın her alanında hak ettikleri imkanlara erişmesinin devletin ve toplumun ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı.
Kaymakam Tuncer, “Özel vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, onları toplumsal hayatın merkezine taşımak hepimizin görevidir. İlçemizde bu bilinçle hareket ediyor, her bir vatandaşımızın huzur ve mutluluğunu önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.
Ayrıca özel bireylerin azmi, kararlılığı ve topluma kattığı değeri hatırlatan Tuncer, tüm kurumlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Programının sonunun engelli bireyler tarafından hazırlanan el sanatları beğeniye sunuldu. Haber Merkezi
Yaşam,Gündem
Yayınlanma: 04 Aralık 2025 - 09:10
Giresun'da Bulancaklı engelliler hünerlerini sergiledi
Bulancaklı engelliler hünerlerini sergiledi
Yaşam,Gündem
04 Aralık 2025 - 09:10
