Dereli ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan ilk kar yağışının ardından, kaymakamlık koordinasyonunda İlçe Özel İdare ekipleri karla mücadele çalışmalarına hızla başlattı.
Yolların ulaşıma açık tutulması için ekipler, gelen ihbar ve talepleri anında değerlendirerek sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
Kış dönemi boyunca vatandaşların ulaşım güvenliği ve günlük yaşamlarının aksamaması için karla mücadele faaliyetlerimiz aktif şekilde ve 7/24 esasına göre devam edeceği kaydedildi.
Ayrıca, sürücülerin can ve mal güvenliği için önemli bir hatırlatmada bulunularak,
15 Kasım – 15 Nisan tarihleri arasında kış lastiği kullanımının zorunlu olduğu, kışlık lastiği olmayan vatandaşların trafiğe çıkmamaları istenildi. Haber Merkezi
Gündem
Yayınlanma: 16 Kasım 2025 - 13:00
Giresun'da karla mücadele mesaisi başladı
Yüksek kesimlerinde etkili olan ilk kar yağışının ardından karla mücadele çalışmaları hızla başlatıldı
Gündem
16 Kasım 2025 - 13:00









