Giresun İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Yenidoğan Canlandırma Programı (NRP) Uygulayıcı Eğitimi, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender Aksoy’un katılımıyla başladı.
Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bulancak, Espiye, Tirebolu, Görele, Şebinkarahisar, Dereli ve Doğankent Devlet Hastaneleri ile il ambulans servisi başhekimliği ile özel hastanelerden toplam 48 sağlık çalışanı (doktor, ebe, hemşire, ATT, AABT, anestezi teknisyeni) eğitime katılım sağladı.
Üç gün sürecek olan eğitim programı kapsamında sağlık çalışanlarına, yenidoğan bebeklerin yaşama tutunma şansını artırmak amacıyla güncel bilgi ve uygulama becerileri kazandırılması hedefleniyor. Haber Merkezi
Yaşam,Sağlık
Yayınlanma: 05 Kasım 2025 - 08:20
Giresun'da yenidoğan bebeklerin yaşama tutunma şansı artırılacak
Giresun’da yenidoğan bebeklerin yaşama tutunma şansı artırılacak
Yaşam,Sağlık
05 Kasım 2025 - 08:20









