Turkuaz renkli göletleri ve beyaz taşlarıyla Karadeniz’in gizli cenneti olarak anılan ve bölgenin tek doğal traverteni Göksu Travertenleri’ni 2024 yılında yarım milyonu aşkın turist ziyaret etti.
Giresun İl Özel İdaresi tarafından, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve DOKAP’ın destekleri ile hayat bulan Göksu Travertenleri, dünyada orman içinde oluşmuş ikinci büyük traverten bölgesi olarak öne çıkıyor.
"Karadeniz’in Pamukkalesi" olarak ünlenen bu eşsiz doğa harikası, 2024’ün ilk on bir ayında 500 bin ziyaretçiyi ağırlayarak bölge turizmine büyük katkı sağladı.
Bu rakam DOKA tarafından kurumun resmi sosyal medya hesabı X’den videolu olarak açıklandı.
Ekonomi
Yayınlanma: 19 Kasım 2024 - 23:20
GÖKSU TRAVERTENLERİ'Nİ 500 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ
Giresun’da bölgenin en çok dikkat çeken turizm destinasyonu haline gelen Göksu Travertenleri bu sene ziyaretçi rekoru kırmaya devam ediyor.
Ekonomi
19 Kasım 2024 - 23:20
İlginizi Çekebilir





