Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, 3 Temmuz Çarşamba günü Espiye Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam Taner Tengir'den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Tengir, Vali Serdengeçti'ye Espiye'de yapılan yatırımlar, çalışmalar ve geleceğe yönelik planlar hakkında sunum yaptı.
Vali Serdengeçti, Espiye'ye yapılan yatırımlardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Espiye Kaymakamlığımızı ziyaret ederek ilçe genelinde yürütülen çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldık. Espiye'ye son yıllarda birçok yatırım yapıldı. Bu yatırımlar sayesinde ilçe modern ve gelişmiş bir görünüme kavuşuyor. Espiye'nin kalkınması için her türlü desteği vermeye hazırız. Son kararname ile Şereflikoçhisar Kaymakamlığı' na atanan Taner Tengir'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledik." dedi.
Genel
Yayınlanma: 05 Temmuz 2024 - 00:22
Vali'den Espiye kaymakamına ziyaret!
Genel
05 Temmuz 2024 - 00:22
İlginizi Çekebilir